Tjenester

Service, reparasjon og montering

Vi har solid erfaring og kompetanse med service og reparasjoner av de fleste typer industrimaskiner og komponenter, enten det er ute hos kunde eller i vårt verksted.

«One-stop shop»

I vårt eget verksted har vi avansert maskinering, sveis og plateverksted, i tillegg til reparasjon og serviceavdeling. Det gjør at det både er kostnads- og tidsbesparende for kunden, både ved planlagt produksjonstopp eller ved havari på maskiner og utstyr.

Våre kunder skal være trygge på at de får den hjelpen de behøver. Vi kan derfor kontaktes døgnet rundt ved behov for hjelp til å få produksjonen opp å gå så fort som mulig ved uforutsette hendelser

Behov for en ekstra mann, eller to?

I travle perioder, eller for å ta vedlikeholdstopper, kan vi også tilby erfarent personell til å inngå i kundenes egne serviceteam over tid.

Har din bedrift behov for industrimontasje, ombygging, reparasjon eller annen type tjeneste, kan du være trygg på god service og oppfølging hos oss.

Har dere behov for våre tjenester?

Enten det gjelder maskinering, sveising, maskinflytting, reparasjoner eller montasje, så er vi klare for å hjelpe. Send oss gjerne en forespørsel!